До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні…

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!

В пам’ятні дні вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулась бесіда-виставка для молоді з Товариства молодих інвалідів та працівників Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Шемчук Світланою Євненівною, завідувачем науково-просвітницького Хмельницького обласного художнього музею, була підготовлена підбірка плакатів патріотичної серії «Україна переможе» авторства Юрія Неросліка. Його роботи просякнуті неймовірним патріотизмом, любов’ю до Батьківщини, повагою до загиблих й водночас нестримною жагою до перемоги. Творчість художника безпосередньо пов’язана з подіями на Майдані, окупацією Донбасу та втратою Криму. Будучи вихідцем із Східної України, він зумів свій біль і переживання спрямувати у потужній мотиваційний механізм, повз який неспроможна спокійно пройти жодна людина.

Дивний магнетизм його плакатів проникає в самісіньке серце, оголяє душу, примушує переосмислити минуле і сьогодення із впевненістю дивитися у своє майбутнє і майбуття цілої країни.

Захід відбувся 21.02.2018 року в приміщені Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Учасники: представник Хмельницького обласного художнього музею Шемчук Світлана Євгенівна, молодь та голова Товариства молодих інвалідів Савчук Анатолій Миколайович, працівники та заступник директора Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Рудницька Галина Сергіївна.

Ольга Захожа, практичний психолог

Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сімї, дітей та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.