До Міжнародного дня людей з інвалідністю проведено захід: «А В ДУШІ Я ТАНЦЮЮ…».

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який прийнято відзначати 03 грудня Товариством молоді з інвалідністю «Перспектива» спільно з міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено тематичний захід в приміщенні Хмельницького товариства глухих.

Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у соціальному, політичному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю. Ця мета була поставлена у Всесвітній програмі дій відносно людей із інвалідністю, прийнятій Генеральною Асамблеєю.

Під час заходу запрошені гості та члени товариства розглянули основні проблеми з якими зустрічаються щоденно люди із інвалідністю та можливі шляхи їх вирішення. Окрім того молоді люди мали можливість продемонстрували свої таланти, влаштувавши концертну програму з виконанням пісень, декламуванням власних віршів, виконанням сценок та конкурсів. 

Багато посмішок, нових вражень й позитивної енергії отримали усі присутні, з теплом та пам’ятними сувенірами завершилась зустріч.

Увага держави, милосердя та толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей із інвалідністю!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.