ЗВІТ Хмельницької ДЮСШ №2 за 2017 рік.

У 2017 році в ДЮСШ №2 займались 467 учнів, працював 21 тренер-викладач з яких 1 тренер-викладач вищої категорії, 2 тренера-викладачі першої категорії, 6 тренерів-викладачів другої категорії. Статутом школи передбачено 7 відділень з видів спорту: фехтування, кульової стрільби, шахи, хокею з шайбою, футзал, гімнастика художня та веслування на байдарках і каное

Відділення футзалу:

На відділенні працює 2 тренера-викладача. Займаються 57 учні. Вихованці відділення футзалу на протязі навчального року брали участь в різних турнірах. Кращий результат показали учні 2007 р. н. (Туз С.П.) які посіли 1 місце на  XVI міжнародному дитячому турнір пам’яті арбітр ФІФА Володимира Югаса серед гравців 2007 року та 1 місце у Всеукраїнському турнірі «Пам’яті героїв воїнів АТО».

Відділення кульової стрільби:

На відділенні працює: 2 тренера-викладача з них 1 майстер спорту України. Займаються 32 учня, з них 8 дівчат. Підготовлено: 2 спортсмени першого розряду та 2 учня масових розрядів. Кращий результат показали – Кондратенко Антоніна 1 місце на чемпіонаті Хмельницької області серед юнаків та дівчат, Вишпольська Вероніка 2 місце на чемпіонаті Хмельницької області серед юнаків та дівчат, Карпенко Дарія 2 місце на чемпіонаті Хмельницької області серед юнаків та дівчат, Мазур Роман 2 місце на чемпіонаті Хмельницької області серед юнаків та дівчат, Савчук Ростислав 2 місце на чемпіонаті Хмельницької області серед юнаків та дівчат, Щумовецький Володимир 3 місце на чемпіонаті Хмельницької області серед юнаків та дівчат, тренер-викладач усіх спортсменів Пісцов І.М..

Відділення шахів:

На відділенні працюють 4 тренера-викладача з них 1 другої категорії. Займаються 150 учнів з них 31 дівчина. Підготовлено 6 учнів першого розряду та 74 учня масових розрядів.

Протягом року учні брали участь у змаганнях різного рангу. Краще за інших виступали член резерву збірної України з шахів Дзятко Євгенія, яка посіла 2 місце на чемпіонаті України з швидких та класичних шахів серед юнаків та дівчат віком до 14 років (Зінгайло М.Г.). Учні Хмельницької ДЮСШ №2 неодноразова ставали переможцями та призерами обласних та міських чемпіонатів.

Відділення фехтування:

На відділенні працюють: 4 тренери-викладачі з них 1 вищої категорії, 1 першої категорії та 1 другої категорії. Всі тренера-викладачі мають звання майстер спорту України. Займаються 47 учнів з них 16 дівчат. Підготовлено 6 кандидатів у майстри спорту України, 3 учня першого розряду, 21 учень масових розрядів.

Кращі результати показали кандидат збірної команди України Садова Дарія (Свідницький І.В.) – 2 місце на чемпіонаті України з фехтування на шпагах серед юніорів, Дунець Валерія (Свідницький І.В.) – 2 місце на відкритому чемпіонаті України з фехтування на шпагах серед юнаків та дівчат, Белоус Діана (Свідницький І.В.) – 2 місце відкритому чемпіонаті України з фехтування на шпагах серед юнаків та дівчат. Протягом року на відділення було придбано 15 шпажних масок та 25 клинків шпаги та безкоштовно з балансу Хмельницької ДЮСШ №3 передано апарат фехтувальний та катушка до нього.

Відділення гімнастики художньої

На відділенні працює 3 тренери-викладачі, усі тренера-викладачі мають звання майстер спорту України. Займаються 128 учениць. Протягом року підготовлено 1 кандидата у майстри спорту України та виконано 73 масових розрядів. За 2017 рік учні відділення художньої гімнастики неодноразово ставали переможцями та призерами обласних та міських чемпіонатів. Кращий результат показали учні Репйової О.А. – Крамар Анастасія, Лобода Софія, Діденко Діана, Рак Ангеліна, Кейоко Кіра, Напопіль Дана, Будяй Анастасія, Костенко Владислава, Ільницька Вікторія, Малаха Ваплерія які ставали переможцями та призерами чемпіонату Хмельницької області з гімнастики художньої та учні тренера-викладача Литкіної О.В. – Волошина Анастасія, Пастухова Софія, Воловик Ксенія, Лошатецька Олександра, Юхименко Вероніка, Боднар Валерія, Петлиця Анна які ставали переможцями та призерами чемпіонату Хмельницької області з гімнастики художньої.

Відділення веслування на байдарках та каное:

На відділенні працюють 6 тренерів-викладачів з них 1 першої категорії, 3 другої категорії. Серед них 1 тренер-викладач заслужений майстер спорту України, 1 тренер-викладач майстер спорту України міжнародного класу та 2 тренера-викладачі майстри спорту України. Займаються 52 учня з них 14 дівчат. Підготовлено 1 кандидата у майстри спорту України, 4 учня першого розряду та 20 учнів масових розрядів.

Протягом року учні брали участь у змаганнях різного рангу. Кращий результат показали кандидат збірної команди України Козлов Богдан (Флерчук В.В) – 1 місце на чемпіонаті України серед юніорів та молоді до 23 років та 1 місце на Кубку України пам’яті Олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської, Грицак Ілля (Флерчук В.В.) – 2 та 3 місце на чемпіонаті України з марафону, Дежицька Анастасія (Кушта М.М.) – 3 місце на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат, Воронченкова Дар’я (Хомич В.А.) – 3 місце на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат. Протягом року на відділення було придбано професійний човен каное, тренажер веслувальний, 12 весел, 13 подушок для човнів та виділено кошти на елінг для збереження човнів.

Проведення спортивно-оздоровчих таборів:

З 29 травня по 16 червня 2017 року на базі Хмельницької ДЮСШ №2 перебували 52 учня в таборі з денним перебуванням, а також працювали тренери-викладачі Мусієнко Н.І., Репйова О.А., Манійчук В.П. для забезпечення якісного дозвілля дітей під час літніх канікул. Учні відвідували спортивно-масові заходи, кінотеатри, музеї, проводили багато часу на свіжому повітрі в парках культури та відпочинку.

Фінансування

На кошти виділені з міського бюджету Хмельницькою ДЮСШ №2 у 2017 році було проведено:

1. Реконструкцію спортивного майданчика з влаштуванням міні-футбольного поля зі штучним покриттям по вул. Тернопільській, 34;

2. Капітальний ремонт системи опалення шахового клубу по вул. Проскурівській, 66;

3. Виготовлено проектно-кошторисну документацію на:

Реконструкцію комплексу спортивних майданчиків з влаштуванням зовнішніх мереж водопроводу, каналізації, волейбольних та футбольного майданчиків по вул. Городній, 2/2В;

Капітальний ремонт нежитлових приміщень роздягалень, спортивних майданчиків Хмельницької ДЮСШ №2 по вул. Городній, 2/2В.

Придбано наступний інвентар:

1. Гімнастичні коври – 120 тис. грн.;

2. Пневматичні гвинтівки – 100 тис. грн.;

3. Пневматичні пістолети – 99,9 тис. грн.;

4. Хокейну форму в комплекті – 75 тис. грн.

5. Човен каное – 62 тис. грн.;

6. Маски шпажні та клинки – 48 тис. грн.;

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.