Практичним психологом м міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено лекцію «Я – успішна жінка» на базі Хмельницького міського Центру зайнятості.

03 травня 2018 року практичний психолог Центру Любов Панчук провела лекцію «Я – успішна жінка» для жінок, які перебувають на обліку в Центрі зайнятості і знаходяться на етапі пошуку роботи.

Ми бачимо їх навколо нас – успішні жінки є в кожній сфері життя. Вони, схоже, мають чіткий напрямок і знають, що вони роблять. Успішна жінка одночасно зайнята і задоволена своєю справою. Всім стає цікаво, як же їй вдається виглядати такою спокійною і зібраною, коли ви знаєте, що вона працює повний робочий день і ще, якимось чином, одночасно насолоджується щасливим сімейним життям. Як успішна жінка робить це? Яка вона? Чим відрізняється від усіх інших? І яким буває жіночий успіх? – головні питання, які цікавлять усіх жінок і на які вони намагались знайти відповіді під час лекції.

Під час лекції учасники ділились власними думками стосовно того, хто така успішна жінка та якими якостями характеру повинна володіти. Психолог Центру розповіла про основні секрети успішних жінок та продемонструвала відеоролики для посилення мотивації досягнення успіху.

Любов Панчук практичний психолог

Хмельницького міського Центру
соціальних служб для сім’ї, дітей 
та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.