Працівники Центру соціальних служб провели просвітницький захід до Міжнародного дня боротьби зі зловживання наркотиками та їхнім незаконним обігом.

25 червня 2018 року курсанти І курсу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького долучилися до просвітницького заходу “Майбутнє вільне від наркотиків”, який проходив у рамках Міжнародного дня боротьби зі зловживання наркотиками та їх незаконним розповсюдженням. 
Захід проводили працівники міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: практичний психолог Віговська Антоніна, фахівці із соціальної роботи Шеремета Тетяна та Клепас Оксана. 
Основна мета заходу – профілактика та попередження виникнення наркотичної залежності у молоді, формування здорового способу життя, запобігання першої проби наркотичної речовини.
Упродовж зустрічі курсантам розповіли про шкоду та небезпеку, яку несуть наркотики для людини та суспільства. Курсанти переглянули відеоролики на обговорювану тематику.

Лекція проходила у формі діалогу, під час якого кожний міг отримати відповіді на усі свої запитання.

Профілактична робота з молоддю є дуже важливою і потребує участі всіх членів суспільства і громадськості. Разом можна захистити нашу молодь від таких небезпечних соціальних проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.