Підготовка СК «Поділля» до нового спортивного сезону розпочалась!

З настанням сприятливих погодних умов працівниками Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи № 1 відновились роботи по першому етапу підготовки футбольного газону до спортивного сезону 2019 року.

Всіма наявними працівниками дбайливо, крок за кроком проводиться загрібання піску та зачісування сухої трави, ретельний огляд стану трав’яного покриття на предмет просідання ґрунту чи можливих пошкоджень після зимової «сплячки».

Наступним етапом підготовки стане підсів необхідних місць спецсумішшю з землі, торфу та піску.

З настанням сприятливого температурного режиму (стабільна температура понад 10 градусів тепла), планується суцільний підсів футбольного газону спеціальними травами з витривалістю до навантаження та спецсумішшю з мінеральних, азотних та калійних добрив, що у свою чергу придасть сил, як кореневій системі, так і трав’яному зовнішньому покриттю.

Після проведення всіх необхідних робіт по догляду за футбольним полем власними силами, працівниками ПП «СПОРТ-ПРОГРЕСС» будуть виконанні роботи по профілактиці системи автоматичного поливу – перевірка клапанів подачі води до форсунок по всьому полю, заміна фільтрувальної станції, пробний запуск та настроювання частоти і об’єму поливів в залежності від потреб та погодних умов.

Працівники Хмельницької ДЮСШ № 1, докладуть усіх зусиль, щодо якісної підготовки СК «Поділля» до спортивно-розважального сезону – футбольних і регбійних баталій улюблених команд, легкоатлетичних змагань усіх рівнів, фестивалів та конкурсів, руханок і флешмобів.

Запрошуємо Хмельничан та гостей міста на наші заходи !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.