Підготовка спортивних майданчиків ДЮСШ № 1 та футбольного поля  СК «Поділля» до «зимової сплячки» !

Підготовка спортивних майданчиків ДЮСШ № 1 та футбольного поля  СК «Поділля» до «зимової сплячки» !

Спортивний комплекс «Поділля» являється головною спортивною ареною міста на якій проводяться найважливіші події – футбольні баталії міських команд – професійних, аматорських та дитячих, ігри чемпіонату України з регбі, велика кількість легкоатлетичних змагань та спортивно-масових заходів різних рівнів.

Протягом  всього весняно-літнього спортивного сезону проводиться комплекс необхідних робіт для підтримки та підготовки газону футбольного поля до змагань – підкормка спецсумішшю мінеральних і азотних добрив, регулярне поливання та підстригання трав’яного покриття, аерація та скарифікація для покращення доступу кисню на поживних речовин до кореневої системи газону. Після найбільш запеклих спортивних баталій проводиться часткова заміна пошкодженого дерну, підсипка кожної щонайменшої ямки і пошкодження спецсумішшю з піску, грунту, чорнозему та насіння спортивних трав.  В залежності від погодних умов та навантаження – здійснюється укатка і вирівнювання. Така щоденна, важка і кропітка турбота працівників Хмельницької ДЮСШ № 1  дозволила забезпечити якісне функціонування спортивних майданчиків та футбольного поля на СК «Поділля».

У зв’язку із завершенням виступів місцевих команд з ігрових видів спорту, та з настанням зимового періоду проводиться «консервування» газонів – засипка піском для покращення перенесення снігового покриву взимку.  Також працівниками приватного підприємства «СПОРТ-ПРОГРЕС» здійснено післягарантійне обслуговування автоматичної системи поливу та «продувку»  всіх мереж з метою недопускання замерзання води в системі поливу футбольного поля на СК «Поділля».

      Усі ці роботи можуть виконуватись лише кваліфікованими працівниками, які вкладають частинку своєї душі в таку часом непомітну, але вкрай важливу працю, щоб стадіон «Поділля» завжди був окрасою нашого рідного міста.

Уже 31 березня 2019 року на СК «Поділля» відбудеться перший футбольний матч серед команд другої ліги чемпіонату України з футболу між командами ФК «Поділля» Хмельницький  та ФК «Калуш».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.