Регбійні баталії команд ДЮСШ №1.

12-13 серпня 2018 у Львові відбувся третій за ліком відкритий Кубок Львова з регбі -7 Участь у цих змаганнях взяли чоловічі, жіночі та дитячі команди – загалом 18 колективів з України та сусідньої Білорусі. Спортсмени мірялися силами в олімпійському різновиді гри – регбі-7.

 Прийняли участь у змаганнях і три юнацьких команди Хмельницької ДЮСШ №1.

Дві команди у молодших вікових категоріях – 2005-06, 2007-08 р.н., їх очолював тренер Олександр Мігунов, одна команда боролася у старшій віковій категорії 2002-2004 р.н. під керівництвом Богдана Зозулі.

Складними та напруженими були ігри для наших юних спортсменів, адже суперником для них були господарі поля. Команди Хмельницької ДЮСШ №1 гідно відіграли та вибороли перше місце серед молодших вікових категоріях.

Наші спортсмени старшої вікової категорії ДЮСШ №1 потрапили у фінал з командою м. Львова, де на жаль не вдалося їм подолати противника та здобули заслужене 2 місце і срібні нагороди.

Перед нашими юними спортсменами ще багато змагань, перемог, де вони зі своїми наставниками прикладуть максимум зусиль щоб прославити цей нелегкий вид спорту та свою Хмельницьку дитячо-юнацьку спортивну школу №1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.