Профілактичне заняття для курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького присвячене «Всесвітньому дню проти тютюнопаління».

31 травня психолог Хмельницького міського Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді провела профілактичне заняття для курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького присвячене «Всесвітньому дню проти тютюнопаління»

31 травня психолог Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провела профілактичну лекцію проти куріння для курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Лекція була присвячена «Всесвітньому дню проти тютюнопаління». Оскільки проблема залежності суспільства від куріння є досить загрозливим явищем на сьогоднішній день, дана тематика лекції була дуже актуальною та корисною для курсантів. Під час заняття курсанти мали змогу ознайомитись із корисними порадами психолога стосовно того, як уберегти себе від такої шкідливої звички як тютюнопаління. Оскільки основним стимулом який допоможе побороти психологічну залежність від нікотину, є усвідомлення завданої собі шкоди і прагнення раз і на завжди позбутися наслідків довгих років цієї залежності, разом із психологом курсанти обговорювали методи застереження від даного явища. Також курсанти мали змогу отримати відповіді на свої запитання, обмінятися думками стосовно профілактики шкідливих звичок, та власним прикладом дотримання здорового способу життя. Саме тому дана лекція була дуже корисною та пізнавальною для курсантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.