Фінальні ігри розіграшу Шкільної футзальної ліги міста Хмельницького.

17 березня 2018 року у спортивному комплексі Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області проведено фінальні ігри розіграшу Шкільної футзальної ліги міста Хмельницького. Протягом трьох тижнів точилась боротьба за головний трофей змагань одразу у двох вікових групах і нарешті в цю суботу стали відомі імена усіх переможців та призерів турніру.

Ігрову програму заключного дня змагань відкривали фінальні поєдинки у обох вікових групах. У молодшій віковій групі переможцем стала НВК №4, яка у вирішальному матчі не залишила жодних шансів гімназії №2. НВК №4 з першої і до останньої хвилини володіли ініціативою, яку в підсумку втілили у дев’ять забитих м’ячів. Фінальний рахунок 9:4.

У старшій віковій групі боротьба тривала між НВК №9 та колегіумом. Перемога була за учнями колегіуму, яким після ряду післяматчевих 6-ти метрових ударів 3:2 (основний час 3:3) вдалося вирвати перемогу.

Далі відбулися поєдинки за треті місця у обох вікових групах. «Бронзу» у молодшій віковій групі здобула команда ліцею №17, яка у вирішальній дуелі за підсумкове третє місце не залишила жодних шансів НВК №7.

У старшій віковій групі третьою на фініші стала гімназія №1, яка у грі за «бронзу» виявилася сильнішою за НВК №10. Рахунок 2:0 на користь гімназії №1, якій і дістаються бронзові медалі у старшій віковій групі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.