Хмельницька ДЮСШ №1 активна участь у змаганнях!

З 25 по 27 січня 2018 р. у м. Вінниця проходив Міжнародний турнір з волейболу на Кубок Вінницького коледжу НУХТ серед юнаків 2003 р.н. та молодше. У змаганнях взяли участь такі команди як, Київський спортивний ліцей-інтернат, команди з Білої Церкви та команди з Вінничини. Завдяки досвіду взятого від участі наших хлопців у чемпіонаті України з волейболу серед юнаків «Дитяча ліга» сезону 2017-2018 рр. та кількох виїзних турнірів наші спортсмени були дуже добре підготовлені до цього турніру, тому цілеспрямовано та без вагянь йшли до золота міжнародного турніру з волейболу на Кубок Вінницького коледжу НУХТ серед юнаків 2003 р.н. та молодше. Вітаємо наших вихованців та їх тренера-викладача з чудовим результатом!!! Так тримати! Готували команду тренер-викладач ДЮСШ № 1 Плотницький Юрій Володимирович та тренер-асистент Пшеничний Валерій Володимирович.

З 26 по 28 січня 2018 р. у м. Кам’янець – Подільский пройшов Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2001-2003 р.н. пам’яті тренера-викладача ДЮСШ № 1 Купчака А.М..Спортсменки Хмельницької ДЮСШ № 1 добре та наполегливо готувались до цього турніру, адже це щорічний Всеукраїнський турнір, на якому наші дівчата хотіли про себе заявити тільки з кращої сторони. 3 дні тривали безкомпромісні матчі, нашими суперниками були команди з м. Кам’янець – Подільський, Красилів, Хотин. Наші дівчата впевнено йшли до фіналу цього турніру, і лише у фіналі не змогли здолати суперників, «команду – господаря турніру» з м. Кам’янець – Подільський. У підсумку у нас срібло Турніру!!! Вітаємо наших гандболісток з чудовим результатом!!! Так тримати!

З 26 по 28 січня у м. Біла Церква пройшов 4 тур чемпіонату України з волейболу серед жінок (вища ліга). На позитивній ноті дівчата ВК «Новатор»(в складі якої виступають вихованки ) завершили 4 тур, подолавши суперниць з ВК «Польтавчанка» 3:0, не залишивши жодних шансів суперницям. Завдяки вбивчій серії подач молодої Лерочка Нудьга ,команда впевнено завершила гру. Наступний тур за участі нашої команди відбудеться у Івано-Франківську 23 -25 лютого. Вітаємо з чудовим результатом! Так тримати.

27 січня завершився Відкритий міський турнір з гандболу серед юнаків 2004 р.н. і молодше, присвячений Дню Соборності України. У змаганнях взяло участь 8 команд, 3 команди з м. Хмельницького та області, та гості з Рівне, Вінниці, Тернополя та з Чернігівської області. 3 дні тривали запеклі матчі між командами-суперниками. У фінал турніру вийшла команда ДЮСШ № 1 та команда з м. Волочиськ. Це був неймовірно захоплюючий фінал. Лідер змінювався що хвилини, та на превеликий жаль наші спортсмени наприкінці матчу поступились в один м’яч. В підсумку турніру І місце зайняла команда Волочиськ, ІІ місце ДЮСШ № 1 (Хмельницький) та ІІІ місце посіла команда з Красилова. Вітаємо наших хлопців та їх тренера-викладача Колісецьку І.Ю. із сріблом Відкритого міського турніру з гандболу,присвяченого Дню Соборності України. По завершеню змагань команда переможець та команди призери були нагороджені командними кубками, грамотами та медалями. Також були відзначені та нагороджені кращі гравці команд пам’ятними призами.

29 січня 2018 року у спортивному залі Хмельницької ДЮСШ № 1 пройшла першість ДЮСШ № 1 серед юнаків, присвячена Дню Соборності України. У змаганнях взяли участь команди юнаків ДЮСШ № 1 та завітала команда юнаків Соколівської спеціалізованої школи – інтернату (Ярмолинецький район). На протязі дня юні спортсмени виявляли найсильнішу команду. У підсумку І місце посіла команда ДЮСШ № 1 2008 р.н. (І склад), ІІ місце ДЮСШ № 1 2008 р.н.(ІІ склад) та бронзу першості завоювали наші гості з Соколівської школи-інтернату. По закінченню змагань команда переможець та команди призери були нагороджені командними кубками, грамотами та медалями. Також кращі гравці були відзначені та нагороджені пам’ятними призами. Після нагородження всіх учасників частували солодощами))).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.