Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів тренінг у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва на тему: «Традиції та звичаї Різдвяних свят»

28 грудня 2017 року практичний психолог Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Панчук Любов Іллівна у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва провела тренінг для дітей молодшого шкільного віку на тему: «Традиції та звичаї Різдвяних свят».

Тренінг проведено з метою збагачення уявлення школярів про обряди та звичаї українського народу, зокрема зимові свята; підтримання інтересу до фольклорної обрядової творчості; виховання любові до рідного краю, українських традицій.

Діти брали активну участь у обговорені Різдвяних свят, обмінювалися інформацією традицій святкування Різдва у їхніх домашніх оселях. Пригадували обрядові пісні – колядки, щедрівки та посівалки. Та дружно розв’язували Різдвяний кросворд. А також продемонстрували психологу майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок.

Любов Панчук практичний психолог Хмельницького міськогоЦентру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.