Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів акцію у вигляді флеш-мобу під гаслом «Живи щоб пам’ятати, пам’ятай щоб жити…» до Всесвітнього дня пам’яті людей, померлих від СНІДу.

Щорічно у третю неділю травня весь світ відзначає День пам’яті людей, померлих від СНІДу.

Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приєднався до заходів, які проходять в усьому світі і, традиційно, 17 травня 2018 року провів акцію у вигляді флеш-мобу під гаслом «Живи щоб пам’ятати, пам’ятай щоб жити…».

Мета даногого заходу – вшанування пам’яті людей, які померли від СНІДу, привернення уваги суспільства до проблем ВІЛ-інфекції та пропагування толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей.

Учасники флеш-мобу створили «живе серце» як символ милосердя, співчуття та любові. Замкнуте серце символізує пам’ять про людей, чиї серця перестали битись від такої хвороби як СНІД, а відкрите серце – як заклик прояву толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей.

У флеш-мобі взяли участь студенти та учні навчальних закладів міста – Хмельницького національного університету, Хмельницького політехнічного коледжу, Вищих професійних училищ № 4, № 11, Професійного ліцею № 8, Хмельницької загальноосвітньої школи № 25.

За інформацією Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.