Хмельницькому виповнилося 586 років! Міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Центр по роботі з дітьми та підлітками організували цікаву програму…

23 вересня 2017 року у місті Хмельницький відзначили День міста. В парку ім. Івана Франка Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання, управління молоді та спорту,  студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії організували свято з нагоди 586 річниці міста Хмельницького.

Із самого ранку на головній алеї парку ім. І. Франка стартували всілякі святкові дійства та цікаві розваги. Програма святкування Дня міста була насичена різноманітними майстер-класами: ароматне малювання кавою, розмальовування гіпсових фігурок, майстер-клас з вивчення англійської мови, майстер-клас “Голуби миру”, майстер-клас «Розпис печива», плетіння фенічок, вироби з повітряних кульок тощо. Студенти гуманітарно-педагогічної академії факультету мистецтв наносили на обличчя дітей та підлітків різноманітні візерунки. Від такого боді-арту не відмовлялись навіть дорослі.

З Днем народження Хмельницький привітали студенти факультету початкової освіти та філології гуманітарно-педагогічної академії та порадували гостей заходу своїм майстер-класом “Англійська мова просто неба”. Разом із куратором Ворник Марією Миколаївною студенти презентували  дітям лінгвістичні ігри, казкові завдання, пісні тощо. Хмельничан  об’єднала  атмосфера бажання вивчати іноземну мову, середовище відкритості, доброзичливості, співтворчості. До привітань долучилися й студенти групи ПО-34, запропонувавши усім бажаючим взяти участь у майстер-класі «Голуб миру – рідному місту». Юні хмельничани зі студентами виготовляли паперових голубів, малювали та писали про мир. На крилах птахів учасники майстер-класу писали побажання рідним, друзям, місту Хмельницькому.

Програма свята була насиченою і різнобарвною. Запалювали своєю енергійністю, талантом вихованці танцювальної студії «Феномен» та вихованці підліткових клубів «Ірбіс», «Вікторія» під керівництвом наших талановитих викладачів. Молоді та спортивні учасники підліткового фізкультурно-оздоровчого клубу «Гепард» під керівництвом Максима Кладницького продемонстрували прийоми рукопашного бою. Для гостей свята були також організовані різноманітні майстер-класи від наших творчих педагогів-організаторів та керівників гуртків. Пропонували діткам відчути себе справжніми кондитерами за декоруванням пряників. Зацікавили діток вироби з стрічок, які мали сюрприз в середині, а повітряні кульки перетворювались на різноманітні цікаві фігури.
Ведучою свята була керівник гуртка підліткового клубу «Сиріус» Здоровецька Діана, яка творчо та натхненно проводила програму свята.

Погода намагалася внести свої корективи у хід проведення святкових заходів, відлякавши частину хмельничан, та ті, хто залишився для перегляду святкового концерту , хто привів своїх дітлахів для участі в різноманітних дитячих розважальних програмах – не пожаліли. Адже, заряд чудового святкового настрою вони отримали.

 

За інформацією Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та

міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.