«Інтернет – користь чи прихована небезпека» до Всесвітнього дня безпечного інтернету.

Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Сьогодні електронною павутиною користується кожний п’ятий українець. У наш час сучасна молодь вільно володіє можливостями Інтернету та мобільних телефонів, а школярі, можливо, не розуміють, як без цього жив світ 20 років тому.

Безумовно, Інтернет може бути не тільки безпечним, але й небезпечним. Надмірне перебування дітей за комп’ютером може призвести: до ізоляції сором’язливих дітей, відволікати їх від інших видів діяльності, таких як виконання домашньої роботи, заняття спортом, сон, спілкування з іншими дітьми.

Саме з цією метою відбувся захід для учнів НВО № 5. В ході його проведення фахівці із соціальної роботи ІІ кваліфікаційної категорії міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді обговорили з дітьми користь Всесвітньої мережі та негативний її вплив, адже дітям дуже важливо знати про правила безпечного користування мережею, методи та засоби уникнення загроз.

Усі присутні були зацікавлені темою обговорення, переглянули презентацію, приймали активну участь в обговоренні та допомагали у проведенні заходу.

За інформацією міського Центру

соціальних служб для сімї, дітей та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.