“Безробіття — право на працю” . Під таким гаслом пройшов черговий тренінг Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

13 вересня 2017 року на базі Хмельницького міського центру зайнятості був проведений черговий тренінг “Безробіття — право на життя”, учасниками якого стали 15 осіб. Захід пройшов у формі жвавої бесіди з елементами тренінгу. Протягом 1,5 годин присутні на конкретних прикладах «відпрацьовували» ті чи інші ситуації, що трапляються під час працевлаштування чи роботи.

Метою тренінгу було підвищення поінформованості безробітних щодо різних аспектів працевлаштування, зміна стереотипів щодо пошуку праці та пошук реальної мотивації трудової діяльності.

Основну увагу під час тренінгу було приділено визначенню мети працевлаштування та окресленню можливих способів її досягнення. Обговорення цілей та вправа з їх візуалізації, за словами учасників, дали змогу об’єктивно оцінити реальність і необхідність досягнення поставлених для себе задач та переосмислити цінність початкової мети.

Ірина Омелянська соціальний педагог

Хмельницького міського Центру соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.