Вихованки ДЮСШ №1-переможниці «Подільської ліги» з волейболу.

Цими вихідними у Хмельницькому відбувся фінал «Подільської ліги» серед жіночих команд Хмельницької області. Змагалися у фіналі збірна команда с. Голосків- Деражня, збірна команда ДЮСШ №1 – «Новатор» м. Хмельницький, команда м. Дунаївці, та команда Хмельницького національного університету.

Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання
найкращої. Учасники змагань зробили все можливе, щоб показати свою майстерність, красу та досконалість в улюбленому виді спорту, де поєднується інтелект і талант, швидкість реакції і витримка, професіоналізм та спортивний дух.
Завдяки цій атмосфері свята і дружби змагання пройшли без травм.

Тренер-викладач Колісецька Вікторія Володимирівна та її чудові вихованки ДЮСШ №1 впевнено, покладаючи усі свої зусилля, йшли до фіналу і ось довгоочікувана перемога, за результатами змагань команда вихованок ДЮСШ №1- «Новатор» посіли перше місце, другу сходинку посіла команда спортсменок з м. Дунаївці і бронзовим призером стала збірна команда Голосків- Деражня.

Організатори змагань нагородили призерів командними грамотами.,кубками та медалями.

Хмельницька дитячо-юнацької спортивна школа №1 вітає своїх вихованок та тренера – викладача Вікторію Колісецьку з перемогою.

Минулого тижня команда Новатор-ДЮСШ №1 та їхній тренер-викладач Юрій Плотницький прийняли участь у Всеукраїнському турнірі з волейболу серед юнаків 2003 р.н ,присвячений “Дню героїв” м. Теребовля.

Участь у турнірі прийняли 4 команди: ДЮСШ Теребовля, Новатор-ДЮСШ 1 м. Хмельницький, м. Львів та команда з м. Стрий Львівської області.

За результатами змагань 1 – місце посіла команда ДЮСШ Теребовля , 2 – місце команда Новатор-ДЮСШ 1 м. Хмельницький, 3 – місце команда м. Львів.

Вітаємо вихованців ДЮСШ №1 з досягнутими результатами та бажаємо не здаватись та долати нові вершини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.