Всеукраїнський турнір з футболу «Пам’яті героїв воїнів АТО»

З 4 по 6 лютого 2019 року у спорткомплексі УМВС відбувся всеукраїнський турнір з футболу «Пам’яті героїв воїнів АТО» серед юнаків 2008 року народження. В змаганнях прийняли участь 10 команд:

2 команди ДЮСШ №1 м. Хмельницький

Новатор -08 м. Хмельницький

Новатор -07 м. Хмельницький

ДЮСШ м. Збараж

2 команди «Чемпіон» м. Тернопіль

2 команди ДЮСШ м. Тернопіль.

м. Тернопіль школа Біскупа

Команди були розділені на дві групи по 5 в кожній.

ДЮСШ №1 (1) – Новаторо-08- 3:0,

ДЮСШ №1 –ДЮСШ Збараж – 3:1,

ДЮСШ №1 – Чемпіон -1 (Тернопіль) 1:0,

ДЮСШ №1 – ДЮСШ м. Тернопіль -12 -2:2,

По результатам команда ДЮСШ №1 (перша група) набрала 10 очок.

Друга група юнаків 2008 р.н., ДЮСШ -1(м. Хмельницький) зіграли свої ігри та з такими результатами:

ДЮСШ №1 – Новатор-09 (0:3),

ДЮСШ №1 – ДЮСШ (Тернопіль)-1 (1:4),

ДЮСШ №1 – школа Біскупа (5:1)

Чемпіон-2 (Тернопіль)- ДЮСШ №1 – (4:0)

У результаті 6 очок наші спортсмени зайняли третє місце в групі.

На третій день відбулися стикові ігри . Друга група ДЮСШ №1 грала за 5-6 місце з командою Чемпіон-1(м. Тернопіль), гра закінчилась з рахунком 2:0 на користь команди м. Тернопіль. В підсумках команда ДЮСШ №1 (другий склад) зайняла на турнірі шосте місце.

Перша склад команди наших футболістів у фіналі зустрілась з командою ДЮСШ (Тернопіль). Гра була дуже цікавою та насиченою, спортсмени ДЮСШ №, приклали максимум зусиль та бажання задля перемоги. Гра закінчився з рахунком 2:2. Для визначення переможця було призначено серію пенальті , у якій більш влучнішими були спортсмени ДЮСШ №1 ( Коробков Тимофій, Скотинянський Максим) які встановили остаточний рахунок матчу 4:3 на користь ДЮСШ №1.

Завдяки підтримці батьків наші дві команди ДЮСШ №1 стали достойно відстоювали свою спортивну школу.

Під час ігри були визначені кращі гравці турніру, ними стали спортсмени нашої школи, це Штейдер Олексій та Крижанівський Павло, також у номінації «Кращий нападник» був нагороджений Шишурак Ілля.

Перша команда ДЮСШ №1 отримала також головну винагороду від спонсорів турніру , це грошова винагорода у розмірі 2000 грн., заслужену винагороду команда вирішила витратити в Білорусії на Міжнародному турнірі з футболу, який відбудеться з 4 по 6 березня 2019 року, в якому спортсмени ДЮСШ №1 обов’язково приймуть участь.

Велику вдячність, за виховання та спортивну майстерність, яку мають спортсмени 2008 р.н., висловлюємо їхньому тренеру викладачу Басістому Андрію Анатолійовичу. Чекаємо нових здобутків та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.