Відбулось чергове засідання Хмельницької міської МКМР з правової освіти населення.

20 липня 2018 року під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Сабій Юлії Сергіївни відбулось засідання міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.
Члени МКМР під час засідання обговорили декілька питань. Зокрема проведення правороз’яснювальної роботи з питань працевлаштування, діяльність закладів культури міста у напрямку формування правової культури молоді, здійснення інформаційно-просвітницької роботи з питань протидії торгівлі людьми та попередження нелегальної міграції. Також було розкрито зміст загальнонаціонального право просвітницького проекту «Я маю право» та обговорено питання його реалізації на території міста Хмельницького.
Про заходи, що вживаються щодо запобіганню залишенню неповнолітніми місця проживання, навчальних та лікувальних закладів та організацію взаємодії державних та недержавних структур, засобів масової інформації доповів представник ювенальної превенції.
За результатами засідання прийняті відповідні рекомендації щодо подальшої співпраці членів ради в напрямку реалізації правової освіти в місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.