Відкритий чемпіонат України серед ДЮСШ, СДЮСШОР та клубів з тхеквондо ВТФ.

З 07 по 09 листопада 2017 року в Харкові проходив відкритий чемпіонат України серед ДЮСШ, СДЮСШОР та клубів з тхеквондо ВТФ, у якому приймало участь понад 800 спортсменів з 19 областей, які представляли 54 клуби та організації. Двобої  відбувалися в п’яти вікових категоріях – молодші юнаки і дівчата (2008-2009 р.н.), юнаки і дівчата (2006-2007 р.н.), кадети і кадетки (2003-2005 р.н.), юніори та юніорки (2000-2002 р.н.), а також чоловіки і жінки (2000 р.н. і старші).  Хмельницьку ДЮСШ №3 представляли спортсмени, які за підсумками змагань вибороли такі призові місця:

– Герасименко Аліса – І місце;

– Заморока Марія – І місце;

– Сікорська Софія – ІІ місце;

– Гулій Давід – ІІ місце;

– Кебець Яна – ІІІ місце;

– Журавський Ігор – V місце;

– Калугін Валерій – V місце;

– Степанюк Максим – V місце;

– Самохвалов Максим – V місце.

Вітаємо юних тхеквондистів з перемогами, гарними виступами, бажаємо подальших успіхів та яскравих перемог. Ще згадаємо теплими словами їх тренерів Пісоцьку Наталю, Пісоцького Сергія та Михайловського Валерія, яким побажаємо натхнення та терпіння у вихованні юних талантів.

Відразу після закінчення відкритого чемпіонату України серед ДЮСШ, СДЮСШОР та клубів, з 09 по 12 листопада розпочався клубний чемпіонат України, Кубок України та командний чемпіонат України з тхеквондо ВТФ. На цих змаганнях відзначилась високим результатом тренер Хмельницької ДЮСШ №3 Баранова Олександра, яка на Кубку України посіла ІІІ місце та у командному чемпіонаті України зайняла ІІІ місце у складі команди Хмельницької області з тхеквондо ВТФ, з чим її і вітаємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.