В рамках Всенародного Дня батька в Україні.

19 вересня в рамках Всенародного Дня батька в Україні в обласній бібліотеці для юнацтва міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з управлінням праці та соціального захисту населення та обласною бібліотекою для юнацтва проведено захід «Мій татусь найкращий в світі!» для студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та ВМУРоЛ «Україна» з батьками учасниками ООС.

Метою заходу було підвищити роль і статус батька, привернути увагу батьків до спільних мистецьких заходів, розвивати взаємини батьків і дітей.

На свято запрошені батьки – учасники АТО

  1. Шрубковський Володимир Григорович – батько 2-х дітей, учасник АТО, голова громадської організації;

  2. Брошко Андрій Михайлович – батько 2-х дітей, учасник АТО, голова громадської організації;

  3. Старцун Дмитро Миколайович – батько 3-х дітей, директор Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації;

  4. Журавель Віталій Григорович – батько 3-х дітей, учасник АТО, військовослужбовець;

  5. Солтик Вадим Юрійович – батько 3-х дітей, учасник АТО, військовослужбовець.

Зустріч пройшла у теплій дружній атмосфері. Учасники заходу були активними, задавались запитання, якими цікавилось студентство міста.

Наприкінці нашим запрошеним гостям були вручені подарунки.

Ми також в цей Всенародний День батька в Україні приєднуємось до привітань всім українським батькам та бажаємо їм Божих благословінь в усьому!

Ми вітаємо наших тат, тих, кого з гордістю можна називати вихователями дитячих душ. Будьте сильні, надійні, милосердні, і мудрі!

За інформацією міського Центру соціальних служб

для сімї, дітей та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.