В Хмельницькому інституті МАУП відбулася ХV Всеукраїнська студентська та учнівська науково-практична конференція «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» приурочена до Дня науки.

17 травня 2018 року в Хмельницькому інституті МАУП відбулася ХV Всеукраїнська студентська та учнівська науково-практична конференція «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» приурочена до Дня науки.

Уже 15-й рік поспіль у Хмельницькому інституті МАУП з метою активізації науково-дослідної роботи студентів вищих навчальних закладів та учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій проводиться Всеукраїнський конкурс студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді». Конкурс розпочався 14 жовтня 2017 року та завершився 14 квітня 2018 року.

Даний захід щороку збирає широке коло учнів, студентів, учителів та викладачів. Цього року на Конкурс було подано біля 100 наукових робіт студентів та учнів різних регіонів України. Комісія у складі керівників державних і громадських установ (Білий Леонід Григорович, директор Інституту, к.пед.н., доцент; Парандій Валентина Олександрівна, директор Коледжу, к.і.н., доцент; Худняк Віктор Анатолійович, начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області; Миколаїв Роман Дмитрович, директор Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради; Шпаковський Сергій Михайлович, завідувач відділу охорони пам’яток історії та культури у Хмельницькій області; Дацюк Олександр Анатолійович, секретар Хмельницької єпархії УПЦ, завідувач кафедри українського православ’я і теології Хмельницького інституту МАУП, кандидат богослов’я; Любецька Мар’яна Миколаївна, директор Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Ковтун Олександр Сергійович Голова правління Хмельницького обласного благодійного фонду «Паритет», к.соціол.н.; Бородата Леся Анатоліївна, директор туристичної фірми ТОВ «Перлини світу»), науковців різного профілю визначила переможців Конкурсу. Усі теми наукових робіт були актуальними. У роботах порушувались політико-правові, суспільно-політичні, соціально-економічні, морально-етичні, психолого-педагогічні проблеми.

В зв’язку з тим, що конференція проходила у Всесвітній День вишиванки, дрес-кодом (dress code) було обрано вишиванку.

На пленарному засіданні конференції було нагороджено переможців та лауреатів Конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.