Кубок міського голови з футболу.

У Хмельницькому завершився товариський турнір, який тривав майже місяць.

Третього березня відбулися заключний матч «Кубка міського голови Хмельницького» з футболу, участь в якому брали вісім команд. І останній поєдинок турніру став, по суті, фінальним, адже від нього залежало те, яка ж команда стане переможцем турніру.

«Родзинкою» усього турніру став поєдинок хмельницького «Поділля» та волочиського «Агробізнеса». Саме ці команди не програли до цього жодного матчу. Але хмельничани, на відміну від команд з Волочиська, все таки одного разу не змогли здолати суперника, коли зіграли внічию з вінницькою «Нивою». А тому мали на два бали менше, ніж в «Агробізнеса», якого в цій грі влаштувала б і нічия. «Поділлю» ж, аби виграти Кубок, потрібно було лише перемагати.
Попри те, що турнір товариський, команди вийшли на гру в бойових складах. 

Майже увесь час на полі точилася рівна боротьба. Були й емоції, й порушення правил, і суперечки. 

  «Агробізнес» виграв не лише цей матч, а й став володарем «Кубка міського голови Хмельницького». Друге місце посіло хмельницьке «Поділля», третє – ФК «Малинськ».

Вручили на турнірі й відзнаки гравцям. Кращим у складі «Поділля» U-19 став Дмитро Низовець, ФК «Малинськ» – Дмитро Проневич, у «Поділлі» – Олександр Воловик, в «Агробізнесі» – Олег Ничипоренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.