Міський Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання. Звіт за 2017 рік.

Наша робота за 2017 рік. Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання забезпечує реалізацію політики з соціальної підтримки, становлення і розвитку дітей, підлітків та молоді на території міста Хмельницького.

Робота Центру організовується за напрямками:

  • Гурткова та секційна робота

  • Профілактична робота

  • Інклюзивна освіта

  • Організація літнього відпочинку та оздоровлення

  • Організація культурно-масових заходів

  • Фізкультурно-оздоровча робота

Ми постійно в пошуку чогось нового та цікаво для наших діток, тому проявити свої творчі навички, потренувати пам’ять та увагу в підлітковому клубі «Фантазія» (вул. Завадського, 38) в гуртку «Художня майстерня» та в клубі «Джерельце» (вул. Перемоги, 10А) в гуртку «Самопізнання та розвитку особистості». Усі хто бажає займатися спортом та покращити свої навички, можуть обирати серед секцій по рукопашному бою, боксу, кікбоксингу, карате, самбо або футболу.

За 2017 рік. Працівниками Центру проводиться лекційно-просвітницька робота в з метою формування здорового способу життя та профілактики правопорушень в молодіжному середовищі.

З метою належної організації літнього відпочинку Центром по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання було організовано роботу груп організованого дозвілля та відпочинку на базі підліткових клубів: «Джерельце», «Романтик», «Індіго», «Вимпел», «Фантазія», «Вікторія», «Мустанг», «Сиріус» з 05.06.17р. по 05.07.17р..

Педагоги влаштовували ігри, розваги, конкурси, вікторини, екскурсії, походи в ліс, парк ім. М. Чекмана, парк ім. Т. Шевченка, парк ім. І. Франка.

З метою естетичного виховання діти відвідували художні виставки, художній музей, були організовані конкурсні програми .

Більшість культурно-масових заходів проводилось на свіжому повітрі: на спортивних, та майданчиках біля підліткових клубів. Всього проведено 650 заходів, з них профінансовано 75 заходів, де охоплено 8 500 чоловік.

Протягом 2017 року міським Центром проведено ряд масових заходів: конкурсну програму «Серцю властиве кохання»о Дня Святого Валентина), мовознавчий захід «З рідним словом міцніє держава»(до міжнародного Дня рідної мови), театралізований захід «Весну в гості закликаєм, Зиму – через рік чекаєм »(до Стрітення Господнього), конкурсні програми «Найдорожча в світі мати, як її ще величати?», «Жінка-берегиня» (до Міжнародного Дня прав жінок та миру), усний журнал «Ти знаєш, Тарасе?», конкурсно-патріотична програма «Пам’ять про тих, хто не прийшов з війни», літературний диліжанс «В країні великого казкаря», конкурсно- розважальні програми «Хочете жити на втіху, частіше звертайтесь до сміху», «Хай звучить веселий сміх , щоб гарний настрій був у всіх» (до Дня гумору), до Великодніх свят організувати студію з розпису писанок та виставку дитячої творчості «Писанковий вернісаж», товариські зустрічі з міні-футболу, тенісу між командами гуртківців, до Міжнародного дня довкілля конкурс малюнку (майстер- класи кавою та хною) «Весняна симфонія природи», вечори пам’яті «Тих днів не змовкне слава», «Герої, що стали ангелами», конкурс малюнку «Моя сім’я» в рамках тижня матері та сім’ї, до міжнародного Дня захисту дітей конкурсно – розважальні програми «Здрастуй літечко і гра! Не сумує дітвора», «Щасливе дитинство», «Щасливе дитинство», конкурсно – ігрову програму «Ми за мир, а мир за нас», творчі майстер-класи (до Міжнародного дня захисту дітей), конкурсно-народознавча програма «В день на Івана Купала», історичну годину «Що козаку треба: степу, хліба й неба!», патріотичну програму «Я-майбутній воїн» (до Дня Захисника України), конкурсну програму «Квітуй у пісні й добрих справах, чарівна молодість моя», конкурсну-спортивну програму «Молодь за здоровий спосіб життя» (до Всесвітнього Дня молоді), конкурсну програму «Зростаємо мужніми», спортивно-розважальну програму «Козацькі розваги», ігрову програму «На захист рідної землі» (До Дня Збройних Сил України), конкурсно-розважальний захід «Святий Миколай, нам усім допомагай», театралізовану конкурсну програму «Святий, щедрий Миколай»» ,віртуальну мандрівку «З Миколаєм по Європі», свято медового пряника «Подарунок Миколая».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.