Підготовка СК «Поділля» до спортивного сезону 2018 року!

Спортивний комплекс «Поділля» являється головною спортивною ареною міста на якій проводяться найважливіші події – футбольні баталії міських команд – професійних, аматорських та дитячих, ігри чемпіонату України з регбі, велика кількість легкоатлетичних змагань та спортивно-масових заходів різних рівнів.

Протягом зимового періоду силами працівників Хмельницької ДЮСШ № 1 проведено ряд робіт по поточному ремонту підтрибунних приміщень, роздягалень, душових кімнат та санвузлів, а з настанням сприятливих погодних умов, проводиться комплекс необхідних робіт для підготовки газону футбольного поля та бігових доріжок СК «Поділля» до весняно-літнього спортивного сезону.

Для багатьох людей – футбольне поле це просто шматок землі на якому росте трава. Насправді ж спортивний газон це складний «живий організм», який потребує щоденної кропіткої праці багатьох людей. Ось і зараз саме проводиться комплекс необхідних робіт, які мають стати запорукою і фундаментом гарного газону, який буде радувати спортсменів та вболівальників улюбленої гри.

Після танення снігу в першу чергу проводиться зачистка сухої та відмерлої трави, пошкоджені або уражені ділянки газону підсипаються сумішшю з піску та ґрунту. З настанням теплої погоди, працівниками Хмельницької ДЮСШ № 1 дбайливо відновлюються всі пошкоджені місця на футбольному полі. Вже проводиться підсипка спецсумішшю в необхідних місцях. На черзі роботи з підсівання трави та підкормлення кореневої системи газону. Через декілька днів,слідуючим етапом робіт буде каткування футбольного поля з метою усунення нерівностей внаслідок природнього руху грунту в зимовий період. А вже з настанням періоду росту трави необхідно мінімум двічі на тиждень проводити покіс газону. Усі ці роботи можуть виконуватись лише кваліфікованими працівниками, які вкладають частинку своєї душі в таку часом непомітну, але вкрай важливу працю, щоб стадіон «Поділля» завжди був окрасою нашого рідного міста.

Уже 6 квітня на СК «Поділля» відбудеться «Подільське дербі» – гра другої ліги чемпіонату України з футболу між командами ФК «Поділля» Хмельницький та ФК «Агробіснес» Волочиськ.

Запрошуємо мешканців міста та гостей відвідати СК «Поділля» та з користю провести час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.