Різдвяний фан-забіг

Напередодні Різдвяних свят 5 січня, у Хмельницькому вперше відбувся різдвяний фан-забіг. Незважаючи на морозну та сніжну погоду, кілька десятків хмельничан, одягнувшись у святкову атрибутику, пробігли центральною вулицею міста.

За словами одного із організаторів заходу директора Молодіжного центру –Владислава Гребенюка, забіг влаштували сподіваючись, що хмельничани відірвуться від святкових столів і прийдуть активно провести час разом.

«Згуртовуємо молодь, щоб спільно провести сьогоднішній день, а всьому місту додати різдвяного настрою. Сьогодні забіг не буде на швидкість, чи на витривалість. Ми будемо бігати в своє задоволення», – сказав Владислав.

Всього у забігу взяло участь близько пятдесяти хмельничан. Більшість з них – молодь, хоча були й більш зрілі хмельничани.

Впродовж забігу на учасників очікувало чотири основних «Стопи», де вони виконували колядки, щедрівки, брали участь у флешмобі та інтерактивих іграх. Розпочався захід на майданчику перед кінотеатром Шевченка з ігрової руханки. “Злови різдвяного оленя”, “Я їду в Лапландію” та інші ігри мали виконати містяни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.