Різноманітні види спорту та майстер-класи. День здоров’я присвячений Дню Конституції.

Джиу-джитсу, козацький двобій, футбол, фехтування, регбі, художня та спортивна гімнастика, скейтборд, фітнес і навіть український народний танець, який при всій удаваній легкості рухів вимагає від виконавців значної витривалості, гнучкості, грації та спортивної підготовки. На майданчику перед кінотеатром ім. Т. Шевченка 28 червня відбулися показові виступи вихованців спортивних шкіл та секцій нашого міста, приурочені до Дня Конституції України.

Мешканці міста, діти, дорослі та молодь, які завітали на свято, мали унікальну можливість взяти участь у майстер-класах, спробувати себе у будь-якому з цих видів спорту. Найактивніші отримали призи від управління молоді та спорту та співорганізаторів заходу.

«Від Хмельницької міської ради, її виконавчого комітету, від міського голови Олександра Симчишина вітаю вас з Днем Конституції України. Сьогодні ми проводимо Олімпійський день і День здоров’я у нашому місті. Презентуємо вам найкращі, наймасовіші види спорту й ті, які лише починають розвиватися», – зазначив начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Ремез,  віддкриваючи спортивне дійство.
Гостями та учасниками спортивного свята були також юні атлети з міста Гданськ (Республіка Польща).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.