Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №1, з кожним днем покращує свої здобутки, наші вихованці радують керівництво ДЮСШ №1 та своїх тренерів – викладачів новими досягнутими вершинами.

Спортсмени на цьому тижні прийняли участь у виїзних та місцевих турнірах та першостях.

З 23 по 24 березня свої навики та вміння продемонстрували вихованці ДЮСШ №1, 2002-2003 р.н. тренера-викладача Плотницького Ю.В., на XII відкритому Всеукраїнському турнірі з волейболу серед юнаків на «Кубку Олімпійського чемпіона Б.П. Терещука»

Турнір проходив у м. Києві, учасниками турніру були команди ДЮСШ №18 м. Київ, ДЮСШ м. Сміла, ДЮСШ м. Червоноград Львівська обл., КВЛ ім. І.Богуна та команда ДЮСШ №10 м. Київ.

Команди були розділені по підгрупах наші спортсмени змагались з командою КВЛ ім. Богуна, ДЮСШ №10 м. Київ. За результатами турніру наші спортсмени стали призерами турніру та зайняли 3 місце з чим і їх вітаємо.

Турнір проходив на високому рівні, команди були нагородженні призами, кубками, медалями, організатори турніру усім учасників пригощали смачними солодощами та безалкогольними напоями.

ФОТО №1, ФОТО №2, ФОТО №3.

З 26 по 27 березня наймолодші гандболістки та їхній молодий тренер-викладач Юськова Г.О., приймали участь у відкритій першості Волочиської ДЮСШ з гандболу серед дівчат 2008-2009 р.н. присвячений пам’яті Т.С. Осадчука.

Участь у турнірі прийняли 5 команд з різних куточків України по результатах турніру 1 місце зайняла команда м. Красилів, 2 місце команда ДЮСШ №1 м. Хмельницький, 3 місце команда ДЮСШ Волочиськ. На думку тренера-викладача маленьких спортсменок гра була чудовою незважаючи на їхній вік команда дівчат чудово себе продемонструвала у даних змаганнях.

У них ще маленький досвід, але прагнення та поставлені цілі вони вже мають і інтенсивно для цього тренуються та вже розпочинають отримувати свої нагороди.

ФОТО №4, ФОТО №5 ФОТО №6

Ми також вітаємо маленьких футболістів ДЮСШ №1 (2011 р.н.) та їхнього тренера-викладача Поріцького О.І., вони з 25-27 березня приймали участь у відкритому турнірі з футзалу серед дітей пам’яті героїв АТО, який проходив у нашому місті, організаторами турніру був спортивний клуб «Динамо». Організаторами змагань було запрошено 6 команд (2011 р.н.) це команди:

  1. ДЮСШ №2 м. Хмельницький
  2. «Поділля» м. Хмельницький
  3. «Олімп» м. Деражня
  4. «Спортлідер» м. Хмельницький
  5. «Новатор» м. Хмельницький
  6. ДЮСШ №1 м. Хмельницький

Спортсмени ДЮСШ №1 зігравши з усіма командами вийшли у фінал та стали чемпіонами цього чудового спортивного заходу, срібним призером стала команда ДЮСШ №2, бонзу отримала команда спортсменів «Поділля»

Вітаємо маленьких вихованців ДЮСШ №1 та їхнього тренера-викладача з чудовим результом

ФОТО №7, ФОТО №8

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.