Хмельничани здобули нижку нагород на змагання.

З 27 по 29 квітня 2018 року в м. Кроповницький відбувся Чемпіонат України з традиційного карате. Поборотися за перемогу приїхали понад 350 учасників віком від 8 років.

Наші спортсмени показали себе гідно про це свідчать 42 нагороди: 22- золотих, 10-срібних та 10 бронзових. Особливо слід відмітити Мантач Давида (9 років), який виборов 2 золотих та одну срібну нагороду в трьох видах змагань та Райлян Ярослав (12 років) виборов 3 золоті нагороди. Бузінський Євген — чемпіон України серед дорослих, готується до Кубку Європи, що пройде 2 червня в Польщі.

Вихованці показали гідні виступи по всіх категоріях завдяки тренерам Центру “Пересвєт”. На даний час триває підготовка до Міжнародного турніру в м. Кам`янець -Подільський “Кубок Старої Фортеці”, який відбудеться на 9 червня 2018 року.

 

З 2 по 6 травня 2018 року у м. Рівне відкритий командний чемпіонат України з неолімпійських видів програм. З велоспорту на шосе в командному заліку учасники вибороли такі місця: дівчата – І місце, юнаки – ІІ місце, молодші дівчата — ІV місце, молодші юнаки – І місце.

У особистому заліку спортсмени вибороли: 2 – золотих, 10 – срібних та

7 — бронзових нагороди. Відмітились такі спортсмени: Савчук Іван, Стецюк Вадим, Плацідим Анастасія, Нагулян Дарина, Звірановський Давид, Кришталь Олександр, Асонов Дмитро, Бражник Богдан, Серватюк Катерина, Серватюк Іванна, Ситник Денис, Кондрут Віолетта.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.