ІІ етап Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ».

27 березня в місті Ужгород у спортивному комплексі «Юність» проходив ІІ етап Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ». На змагання приїхали команди з м. Хмельницький, м. Луцьк, м. Івано-Франківськ та м. Тернопіль. Місто Хмельницький представляла команда 5-6 класів спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 під керівництвом викладача Володимира Коричака.
Команди у складі 4 хлопчиків та 4 дівчат демонстрували свої здібності у наступних випробуваннях: біг з елементами бар’єрів, метання набивного м’яча, оббігання стійок, біг «драбинка», багатоскоки з місця, стрибкова естафета, а також комплексна естафета «формула-1».
За підсумками випробувань перемогу здобула команда м. Ужгород, срібна нагорода дісталась команді з м. Хмельницький та бронзова нагорода –м. Тернопіль.

Для міста Хмельницького програма «Дитяча легка атлетика ІААФ» є новинкою. Вперше управління молоді та спорту відрядило учасників на змагання до міста Івано-Франківськ, програма викликала настільки зацікавленість, що було прийнято рішення прийняти участь в усіх трьох етапах.

Заключний етап відбудеться в місті Тернопіль 12 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.