Майстер класи з екомистецтва від міського Центру

4 травня 2017 року на на площі кінотеатру ім. Шевченко в рамках щорічного фестивалю «Свіжий вітер» міський Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання провів цікаві майстер класи, присвячені Дню довкілля. Під час заходу педагоги-організатори навчали дітей розписувати пряники з допомогою солодкої та кольорової глазурі, малювати кавою, а також створили малюнок разом з дітьми на асфальті. Дітям дуже сподобалось розфарбовування аквагримом, що додало ще більше посмішок на їх обличчях.

Головна мета заходу — підвищення рівня свідомості дітей в питаннях, що стосуються захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Всі присутні побували в справжній «Художній майстерні», яку підготувала для них талановита та творча керівник художнього-естетичного гуртка клубу «Фантазія» (вул.Завадського, 8) – Ференчук Татяна.

Особливо слід відмітити з дебютом ведучу – Ференчук Наталію, яка чудово та захоплюючи вела програму. Своїм запалом Наталя, налаштовувала захід і усіх учасників на веселий і доброзичливий настрій.

В конкурсі мали змогу прийняти участь усі бажаючі діти міста Хмельницького. Активну участь прийняли вихованці підліткових клубів та учні НВК №10 за що були нагороджені заохочувальними призами. Дітям надзвичайно сподобались запропоновані майстер класи, особливо розпис пряників, яких розписали понад 100 штук. Запах запашної кави заворожував під час малювання кавою і ще довго після закінчення заходу панував у повітрі.

Наші педагогами-організаторами хотіли показати дітям приклад, як з допомогою простих, екологічних продуктів можна створити дивовижні малюнки з ароматом кави та пряники перетворити на смачний подарунок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.