“Я – АГЕНТ ЗМІН”

Захід пройшов у форматі школи неформальної освіти, де молодь мала змогу послухати спікерів та перейняти досвід молодих хмельничан, які мають активну соціальну позицію та систематично впливають на процес суспільних перетворень.

Під час заходу учасники мали можливість прослухати виступи спікерів з числа прогресивних, успішних молодих людей міста Хмельницького, які працюють в різних сферах суспільного життя, таких як освіта, працевлаштування, міське управління, екологія, військова справа, тощо.

Основна мета даного заходу – це демонстрація молоді її власних можливостей для самореалізації в контексті суспільних перетворень, актуалізація власного вкладу та дотичності до процесу соціального змінотворення, а також інкорпорація досвіду активних хмельничан з наданням практичних знань та навичок. Спікери, які братимуть участь у заході:


1. Анастасія Ярова – начальниця відділу позашкільної освіти та виховної роботи. Наймолодша депутатка Хмельницької міської ради (вдруге).


2. Олександр Дарморос – військовий психолог. Поранений ветеран АТО/ООС.


3. Анастасія Козак – голова молодіжної ради Хмельницького. Організаторка фестивалю “My fest”.


4. Артур Кокаревич – виконавчий директор Хмельницького енергетичного кластеру. Громадський активіст.


5.Леся Романюк – координаторка центру професійного та особистісного розвитку. Практичний психолог.

Також з короткими доповідями виступали директор комунальної установи «Молодіжний центр» та спеціалістка з напрями неформальної освіти комунальної установи «Молодіжний центр» Баранова Світлана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.