Комунальна установа «Молодіжний центр»

КУ «Молодіжний цент»

[email protected]

м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 63

+38 (067) 580 75 48

Комунальна установа «Молодіжний центр» заснована на комунальній власності територіальної громади м.Хмельницького та підпорядковується управлінню молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Директор: Гребенюк Владислав Сергійович.

Мета діяльності:

соціалізація та самореалізація молоді;

створення умов для різнобічного розвитку особистості , розвитку творчого потенціалу, розвитку неформальної освіти та лідерських якостей, залучення молоді до активної громадської діяльності;

створення умов для змістовного відпочинку та дозвілля молоді;

утвердження патріотизму, духовності, моральності, формування здорового способу життя;

активізації екологічного руху, формування екологічної культури, привернення уваги громадськості до екологічних проблем міста;

забезпечення громадської освіти молоді та розвитку волонтерства;

підвищення рівня мобільності молоді.

Предмет діяльності:

Проведення заходів спрямованих на інтелектуальний, моральний, духовний розвиток молоді, реалізацію її творчого потенціалу, забезпечення національно-патріотичне виховання та громадської освіти молоді.

Проведення інформаційно-просвітницької роботи, зокрема організація конференцій, форумів, круглих столів, семінарів, тренінгів, акцій, замовлення видавничих послуг, вивчення громадської думки , забезпечення можливості для неформальної освіти молоді , організація заходів з розроблення та використання соціальної реклами.

Сприяє реалізації прав, свободи та розвитку громадської активності молоді, молодіжних, дитячих громадських організацій та інших інститутів громадського суспільства.

Проводить профорієнтаційну роботу серед молоді, забезпечує її первинну та вторинну зайнятість, сприяє залученню молоді до підприємницької діяльності через підтримку підприємницьких ініціатив.

Взаємодіє з молодіжними, дитячими, громадськими об’єднаннями, іншими інституціями громадського суспільства, в т.ч. з молодими особами, що мають інвалідність, органами учнівського та студентського самоврядування, молодіжними центрами.

Організовує змістовне дозвілля молоді та сприяє її волонтерській діяльності.

Сприяє вивченню та поширенню інноваційного, національного та міжнародного досвіду з питань реалізації політики у молодіжній сфері.

Напрямки роботи:

  1. Національно-патріотичний
  2. Інклюзивний
  3. Екологія
  4. Неформальна освіта
  5. Культурно-масовий

facebook: https://www.facebook.com/youthcenterkhm/

instagram: https://www.instagram.com/molod.centr.km/