Результати фінал Ukraine National Jiu-jitsu Challendge 2019 з джиу-джитсу

14 грудня відбувся фінал Ukraine National Jiu-jitsu Challendge 2019 з Бразильського джиу-джитсу у м. Києві.  наше місто представляли вихованці Хмельницької Академії ММА Дамаск. Дехто здобув безцінний досвід а дехто досвід та перемогу. Кожен провів від 5 до 10 сутичок за день у двух розділах, Gi та Nou-gi.

Самий молодший наш чемпіон, Павлюк Дмитро 5 років, який перший раз вийшов на килим і перший раз виїхав на такий великий чемпіонат. Він уже чемпіон тому що, вийшов на килим і провів сутичку, здобувши нагороду та перший безцінний досвід.

Аміна Гончар здобула чотири перших місця, два у своїй віковій та ваговій і ще два у віковій категорії жінок де здобула теж два перших місця, провівши сутички з дівчатами яким від 18 до 27 років, хоча їй самій 14 років.

За підсумками року будуть відібрані та відзначені федерацією, кращі спортсмени, клуби та Академії, які отримають кубки та цінні призи.

Результати, розділ Gi
1 місце- Павлюк Дмитро молодший
1 місце- Гончар Аміна
2 місце- Селіщев Максим
2 місце- Тадля Матвій
2 місце- Задворний Віталій
3 місце- Подолян Назар

Розділ Nou-gi
1 місце- Гончар Злата
1 місце- Лобода Дмитро
1 місце- Селіщев Максим
1 місце- Гончар Аміна
1 місце- Задворний Віталій
2 місце- Демчук Дмитро
3 місце- Подолян Назар
3 місце- Павлюк Яна
3 місце- Соболь Глеб.
3 місце- Арабова Вероніка

Підготував спортсменів тренер Дмитро Павлюк.

Вітаємо спортсменів з чудовим результатом і бажаємо подальших успіхів. Також висловлюємо вдячність та вітання тренеру, який підготував спортсменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.