Фінальна зустріч в рамках «У міста є я» проекту від Урбан рух

👌В рамках проекту Урбан рух «У міста є я», який в нашому місті реалізовуємо Спортивно-культурний центр «Плоскирів», 28 травня відбулась заключна зустріч.

☝️Протягом 11 занять наші учасники вивчали теми урбаністики, розглянули різні теми, які стосувались комфорту, доступності, екології, бізнесу в місті… Говорили про податки, виготовляли готель для комах і навіть проводили соціальні експерименти. Підсумком зустрічей став власний проект команди, який вони готують для захисту.

😉Тож, підтримаємо наших учасників та побажаємо їм перемоги!

🙏Вдячні організатором проекту ☝️Урбан рух «У міста є я», який створений за підтримки міжнародного Фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), що фінансує інноваційні, високоефективні програми, які здійснюють реформи та змінюють на краще життя людей в Україні та Молдові. Ідея Урбан руху зародилася на базі однойменної книжки «У міста є я» авторки Ірини Озимок, яка стала інтерактивною книгою-ілюстрацією про те, як функціонує місто та роль людини в ньому.

👌Проект успішно реалізовується у 18 громадах України. Проект змінив учасників і зробив їх більш свідомими та урбанізованими 😉

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.