Про шкідливі звички говорили в ліцеї 18

👆6 березня Спортивно-культурний центр «Плоскирів» спільно з представниками СпівДія заради дітей завітав до учнів 8 класу ліцею 18 з просвітницькою бесідою про природу виникнення шкідливих звичок, зокрема про наслідки паління.

🧐Учні разом спробували дати відповіді на питання, що підштовхує молодь починати палити, які можливі наслідки для організму від паління, та підвели підсумок, що станеться, якщо почати палити в ранньому віці. Справжнім відкриттям стало те, скільки коштів можна зекономити, якщо відмовитись від поганої звички, або ж взагалі не починати палити.

👌Заняття відбулось в невимушеній атмосфері, і учні мали можливість висловити свої думки, поділитись враженнями стосовно почутого.

👍Пропаганда здорового способу життя на сьогоднішній день – важлива складова успішного та щасливого майбутнього нашої молоді. І саме з підліткового віку потрібно починати закладати засади правильного відношення до шкідливих звичок. Альтернативою палінню може стати спорт, творчість… І в нашому Спортивно-культурному центрі «Плоскирів» ми можемо запропонувати підліткам та молоді десятки варіантів, як можна себе реалізувати.

Довідки за т.+380673814438.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.