Відкрито попередній запис на МК з гончарства

👍Друзі, нагадуємо, що триває реалізація нашого проекту, який переміг в рамках визначення одержувачів фінансової підтримки на умовах співфінансування (грантів) у 2024 році Програми «Громадські ініціативи» Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

👌Нагадаємо, що наш СКЦ «Плоскирів» в особі організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Ольги Шевцової представив мікропроєкт по створенню Гончарної майстерні, як один із заходів з підтримки захисників України та їх сімей, а також реалізації заходів з надання підтримки ВПО.

☺️Майстерня стане популярним місцем для творчого розвитку та самовираження людей різного віку. Діяльність майстерні буде мати довгостроковий ефект, адже майстер-класи будуть проводитись і по закінченню мікропроєкту. Гончарне ремесло, яке сягає корінням в глибину людської історії, знову стає все більш популярним у сучасному світі. Це не просто цікаве та захоплююче заняття, але й джерело натхнення, самовираження та терапії для людей будь-якого віку, особливо для ветеранів та ВПО…

🙌Оголошуємо про відкриття передзапису на наші безкоштовні майстер-класи з гончарства. Зверніть будь ласка увагу, що пропозиція актуальна для наступних пільгових категорій: ветерани, члени родин військових, військові, представники ВПО.

Заповніть будь ласка форму реєстрації за посиланням – Реєстрація на безкоштовні майстер-класи з гончарства
😉Для довідок телефонуйте за номером +380673814438.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.