Майстер-класи для усіх бажаючих діток у День Захисту дітей

1 червня у День Захисту дітей Хмельницький міський Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання проводив майстер-класи для дітей міста. Бажаючим навчитись цікавого та нового наші педагоги-організатори Центру та керівники гуртків проводили різноманітні майстер-класи .

Для охочих малювати Ференчук Тетяна та Наталя проводили малювання запашною кавою. Тетяна Іванівна Баліцька та Крістіна Володимирівна Матвєєва пропонували діткам відчути себе справжніми кондитерами за декоруванням пряників різнокольоровою глазур’ю. Вподобали і зацікавили діток вироби з стрічок, які мали сюрприз в середині, запашне мило, яке потім під керівництвом творчої Лариси Володимирівною Шаран та Лариси Юріївни Містюк перетворювались на чарівну корзинку. Солодкі квіткові композиції та букети з квітів навчали робити діток креативні Наталя Яківна Штогрін та Тетяна Михайлівна Каплун, які потім дітки дарували мамам.

Проявити творчість, неординарність виявилося чимало, свято пройшло в веселій та теплій атмосфері кожна дитина мала змогу навчитись нового та креативного, щоб потім самостійно відтворити це та навчити своїх рідних та друзів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.