Перемога футболістів ДЮСШ №1 у міжнародному турнірі!

З 04 по 06 березня 2019 року команда юнаків 2008 р.н., ДЮСШ №1 м. Хмельницький та їхній тренер-викладач Басістий Андрій Анатолійович прийняли участь в Міжнародному турнірі з футболу серед юнаків 2008 р.н., присвяченому святкуванню 1000-річчя м. Брест. (Республіка Білорусь)

У змаганнях приймали участь 16 команд, в тому числі чотири команди з України: ДЮСШ№1 (м. Хмельницький), ФК «Волинь» (м. Луцьк), «Прем’єр-Нива» (м. Вінниця) та ДЮСШ -15 (м. Київ), В групі, де грали юнаки ДЮСШ №1 були команди: ЦОР-СК ( м. Брест), «Трактор» (м. Мінськ) та «РУХ» (м. Брест)

Ігри проходили у великому спортивному манежі, який був відкритий грудні 2018 року.

В групі «А» грали юнаки ДЮСШ №1 та свої ігри зіграли так:

ЦОР –СК ( м. Брест) – 5:1

«Трактор» (м. Мінськ) – 2:0

«Рух» (м. Брест) – 6:0

Та набравши 9 очок стали переможцями в своїй групі. На другій стадії турніру, наші хлопці грали гру з командою ФК «Волинь» м. Луцьк. Основний час гри закінчився з рахунком 1:1( Сотник Владислав), тому для виявлення переможця була призначена серія 9-метрових ударів, де влучнішими були юнаки з м. Хмельницького -2:1 (Кримов Ярослав, Антонюк Данило) завдяки цій перемозі наша команда вийшли до 1/2 фіналу.

Суперником для наших спортсменів була команда «Динамо», м. Брест де отримавши перемогу з рахунком 5:1 команда ДЮСШ №1 2008 р.н. вийшла у фінал Міжнародного турніру.

В останні дні турніру команда юнаків ДЮСШ №1, зустрілась з командою «Белкард» м. Гродно. На початку гри, юні футболісти забили швидкий гол, але збільшити рахунок у грі не вдавалося, незважаючи на те, що мали ігрову перевагу над суперником.

Гра закінчилась з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Коробков Тимофій. Організатори турніру нагородили призерів кубками та медалями, завдячуючи маленькій підтримці своїх вболівальників, команда юнаків 2008 р.н. ДЮСШ №1 м. Хмельницького стала переможцем турніру. Кращим бомбардиром в команді став Сотник Владислав який забив 6 голів, кращим гравцев турніру став Кримов Ярослав, який отримав пам’ятний приз статуетку.

Під час перебування на турнірі в м. Брест, юнаки не тільки змагалися, а також відвідали цікаву та історичну пам’ятку – Брестську фортецю, де під час екскурсії по ній, отримали багато корисної та цікавої інформації для себе.

Отримавши захоплення від спортивного манежу та задоволення від результатів ігор на турнірі, діти та їхні вболівальники повернулися додому у чудовому настрої.

У подальшому ми чекаємо від наших вихованців нових досягнень та нових перемог в цій цікавій та неповторній грі – під назвою «Футбол». Вітаємо юних спортсменів та їхнього тренера-викладача Басістого Андрія Анатолійовича з перемогою!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.