Дитяче свято з батьками, улюбленим спортом та смачними подарунками!

12 вересня до святкування дня фізичної культури і спорту, дитячо-юнацька спортивна школа №3 спільно з управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради, організували для дітей та дорослих сімейно-спортивне свято під назвою ”KHMELNYTSKYI FAMILY FEST 2020”. Батьки та діти мали чудову можливість випробувати свої сили у трьох видах спорту: теніс, теніс настільний та тхеквондо ВТФ. Змагання були командними, формування команди (дитина + батько/мати). Будь  хто з батьків міг скласти компанію своїй дитині та  позмагатись з іншими командами за смачні призи та цінні подарунки.

За словами організаторів подібні заходи не, аби як потрібні в першу чергу: це чудовий відпочинок родиною, сам змагальний процес розрахований, на силу, витримку, спритність, швидкість та уважність. А після виконання завдань емоції, які вирують на спортивних майданчиках важко передати словами, їх можна лише відчути.

Відтак свято відбулось на території дитячої-юнацької спортивної школи №3, з дотриманням усіх карантинних обмежень. У підсумку 56 команд взяло участь у сімейно-спортивному святі ”KHMELNYTSKYI FAMILY FEST 2020”. Всі учасники змагань не залишились без подарунків, кожна родина була нагороджена призами на згадку. А найспортивніші за результатами отримали цінні призи.

Теніс:

1 місце – Качан Олександр та Євген

2 місце – Дорогий Святослав та Дмитро

3 місце – Гейващук Олексій та Роман

Теніс настільний:

1 місце – Горлевський Сергій та Антон

2 місце – Ярошенко Микола та Катерина

3 місце – Борисюк Ірина та Данило

Тхеквондо ВТФ:

1 місце – Августенюк Віталій та Катерина

2 місце – Заморока Марія та Андрій

3 місце – Шевчук Ілля та Олег

 

Організатори свята планують проводити захід на постійній основі щорічно до дня фізичної культури та спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.