Кінопоказ до річниці вторгнення росіі в Україну в СКЦ Плоскирів

👆Кінопоказ до річниці вторгнення росії в Україну. 24 лютого 2024 року виповнюється 2 роки з того жахливого дня, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Цей день назавжди вкарбувався в пам’яті українців як день горя, втрат і невимовного болю.

🙏З нагоди річниці 23 лютого в стінах Спортивно-культурного центру «Плоскирів» до 2-ї річниці повномасштабного вторгнення росіі в Україну відбувся документальний кінопоказ стрічки «Хроніки війни» для вихованців ліцею №18, які завітали в цей день до нас на кіноперегляд. 90 учнів старших класів навчального закладу разом з викладачами ліцею №18 вшанували пам’ять загиблих внаслідок російської агресії, згадали перші години та дні війни.

💙💛Подібні заходи надзвичайно актуальні, адже в рамках національно-патріотичного виховання вони дозволяють молоді дізнатись про війну в Україні, про героїзм українського народу, про трагедію людей, які постраждали від російської агресії. Ми також підготували перелік фільмів, які Ви можете переглянути цими днями: «20 днів у Маріуполі» – документальний фільм про блокаду Маріуполя та героїзм українських захисників міста. «Аматори» – художній фільм про українських добровольців, які воюють на Сході України. «Перевізниця» – короткометражний фільм про жінку, яка ризикує життям, щоб допомогти українським військовим. «Бачення метелика» – анімаційний фільм про дитину, яка переживає війну на Донбасі. «Позивний Бандерас» – художній фільм про українського солдата, який воює за свою Батьківщину. «Перші дні» – документальний фільм про перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну. «Довга доба» – документальний фільм про один день з життя українців під час війни.

🕯️Разом ми згадаємо тих, хто загинув, і підтримаємо тих, хто бореться за нашу свободу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.