На Озерній відбулося урочисте відкриття мультиспортивного майданчика

24 червня о 15:30 в мікрорайоні Озерна відбулося урочисте відкриття фізкультурно-спортивного майданчика . За це варто висловити сердечну вдячність, міській владі завдяки якій у нашому місті юне покоління отримує у користування прекрасний майданчик, гарні тренажери, де є змога розвиватись фізично, гартувати силу духу, цікаво і змістовно проводити вільний час, досягати високих результатів у спорті. З щирими вітаннями на свято завітали шановані гості: міський голова Олександр Сергійович Симчишин та начальник управління молоді та спорту Сергій Степанович Ремез.

На майданчику відбулися показові виступи вихованців спортивних шкіл міста, а зокрема вихованці ДЮСШ №1 продемонстрували гру у волейбол та вражаюче володіння м’ячом і попадання в кільце, продемонстрували баскетболісти. Юні художні гімнастки ДЮСШ №2 показали в своїх виступах граційну поставу, координацію, грацію, гнучкість, гарну фігуру, самодисципліну і впевненість у собі. Важко уявити спортивний майданчик без футболу, тому футбол для нас знайомий з самого дитинства Вихованці футбольної школи «ProffiBAll» показали як потрібно грати.

На святі також були присутні вихованці підліткових клубів міського Центру, які весело провели час і з захоплення спостерігали за виступати талановитих спортсменів та отримали змогу спробувати себе у представлених видах спорту, позмагавшись у веселих конкурсах на влучність, а також пограти у волейбол за спрощеними правилами.

Відтепер молодь та діти мікрорайону у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я і цей прекрасний майданчик виховає не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.