ФК  “ПОДІЛЛЯ” — ФК “ВОЛИНЬ-2” другий тур чемпіонату України

Друга гра в офіційному сезоні і перша на домашньому стадіоні, 12 вересня в рамках чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги в групі  «А»  сезону ”2020/2021 р.р. ФК “Поділля” приймало на спортивному комплексі “Поділля” луцьку ФК “Волинь-2”. Обидві команди в першому турі здобули впевнені перемоги над своїми суперниками, тому протистояння мало бути цікавим. У першому таймі значну перевагу одразу отримали господарі майданчику, створюючи небезпечні моменти для гостей. Як результат завдяки вдалій комбінації та точним передачам ФК “Поділля” забило гол у ворота ФК “Волинь-2”.

У відповідь гості створювали гострі моменти, аби відігратися, але вдача залишалась на боці хмельничан.

У другому таймі  лідерів та господарів майданчику ніби підмінили  з початку тайму, м’яч почали контролювати гості. ФК “Поділля” атакувало менше з труднощами доводило справу до ударів. А ФК “Волинь-2” мали сприятливі моменти, аби м’яч опинився у воротах суперника, але  гостей підвела реалізація. Після такого цікавого матчу в підсумку  перемогу отримав  ФК “Поділля” з результатом 1:0.

Наступна гра у ФК «Поділля» відбудеться  на виїзді у м. Буча в Київській області,       20 вересня хмельничани зіграють проти ФК «Оболонь – 2».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.