В Гречанах створюють новий мурал

👍10 травня на стадіоні “Локомотив” Спортивно-культурний центр “Плоскирів” розпочав створювати новий мурал в рамках реалізації нашого проекту, який переміг в рамках визначення одержувачів фінансової підтримки на умовах співфінансування (грантів) у 2024 році Програми «Громадські ініціативи» Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

👌Нагадаємо, що наш СКЦ «Плоскирів» в особі організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Ольги Шевцової представив мікропроєкт по створенню Гончарної майстерні, як один із заходів з підтримки захисників України та їх сімей, а також реалізації заходів з надання підтримки ВПО.

☺️Майстерня стане популярним місцем для творчого розвитку та самовираження людей різного віку. Діяльність майстерні буде мати довгостроковий ефект, адже майстер-класи будуть проводитись і по закінченню мікропроєкту. Гончарне ремесло, яке сягає корінням в глибину людської історії, знову стає все більш популярним у сучасному світі. Це не просто цікаве та захоплююче заняття, але й джерело натхнення, самовираження та терапії для людей будь-якого віку, особливо для ветеранів та ВПО…

🙌Створення муралу – один з етапів реалізації цього проекту. Долучитись до цієї художньої події запросили всіх бажаючих. Приємно, що на допомогу нашому художнику – Марині Ролі прийшли небайдужі люди, серед яких не тільки мешканці мікрорайону Гречани, але й представники ВПО. Разом ми розпочнемо створювати ще один гарний мурал, який стане окрасою мікрорайону, прикрасить стіну приміщення, в якому незабаром ми відкриємо Гончарню майстерню, ремонтні роботи якої вже тривають.

😉Якщо Ви також бажаєте долучитись до створення муралу – телефонуйте за номером +380673814438, щоб уточнити деталі та узгодити, коли ми зустрічаємось з нашими художниками наступного разу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.