Говорили про БЕЗБАРʼЄРНІСТЬ на черговій зустрічі в рамках проекту «У міста є я»

🤔«Безбарʼєрність» – саме таку назву мала п’ята зустріч в рамках проекту від Урбан рух «У міста є Я», який наш Спортивно-культурний центр «Плоскирів» реалізовує в м. Хмельницькому.

👍Разом з учасниками проекту – а це 20 учасників різного віку та з різних куточків нашого міста ми говорили про безбарʼєрність, що включає в себе це поняття, що потрібно зробити, щоб наше місто, заклади в ньому стали безбарєрними.

👍Розглянули ми також, як правильно потрібно звертатись до людей, яких відрізняє маломобільність. Зважились наші учасники і на соціальний експеримент – їм потрібно з заплющеними очима пройтись по кімнаті, дострибати на одній нозі до пункту призначення, спробувати однією рукою скласти рюкзак… Наприкінці зустрічі учасники уявили, якби вони були директорами різноманітних закладів в нашому місті, то який би план безбарʼєрність склали…

🤗Тема надзвичайно актуальна та важлива. Не обійшлось звичайно і без сюрпризів.

👌Тематичні кольорові стікерпаки додали гарного настрою та мотивації учасникам.

☝️Нагадуємо, що Урбан рух «У міста є я» створений за підтримки міжнародного Фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який фінансує інноваційні, високоефективні програми, що здійснюють реформи та змінюють на краще життя людей в Україні та Молдові. Ідея Урбан руху зародилася на базі однойменної книжки «У міста є я» авторки Ірини Озимок, яка стала інтерактивною книгою-ілюстрацією про те, як функціонує місто та роль людини в ньому. Проект успішно реалізовується у 18 громадах України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.