Дитячі центри України «Артек» м. Київ та «Молода гвардія» м. Одеса розпочали оздоровчий сезон.

Після цілорічної перерви оздоровчі центри у березні-квітні на І зміни відвідає 18 юних хмельничан.

АКАДЕМІЯ МЕДІЙНОЇ ГРАМОТНОСТІ – таку назву має перша у 2021 р. тематична зміна, яка розпочинається в Українському дитячому центрі “Молода гвардія” 16 березня і триватиме до 5 квітня.

Запрошуючи дітей до медіа-Академії, педагоги-організатори дитячого центру разом з дітьми планують займатися найбільш популярною у нинішньому  світі справою – споживанням і створенням інформації.  Але ж як цікаво і пізнавально ми будемо це робити! Щодня діти не просто “сидімуть у гаджетах”, а продумано і захопливо відкриватимуть особливості різноманітних медіа – соціальні мережі, телебачення, кіно, радіо і т.і.  При цьому обіцяємо – кожен наступний день зміни не буде повністю схожим на попередній, ми дивуватимемо різноманітністю справ, занять і активностей.

Оздоровчий сезон в «Артеку» розпочнеться з великого збору юних патріотів України.

Ключовою темою зміни (15 березня до 04 квітня) стане історична ретроспектива боротьби українського народу за свою незалежність та волю, свобода як основна особистісна та державна цінність, визвольні змагання українського народу в минулому та сьогоденні.

Основними завданнями на тематичній зміні стануть питання любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння набуттю дітьми та молоддю патріотичного досвіду на основі уміння визначати форми та способи своєї участі в життєдіяльності громадянського суспільства, спілкуватися з соціальними інститутами, органами влади, спроможності дотримуватись законів та захищати права людини, готовності взяти на себе відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.