Досягнення вихованців ДЮСШ №1 за минулий тиждень!

Першого березня тренер-викладач відділення волейболу  Юрій Плотницький  та його вихованці у с. Голосків Хмельницької обл., прийняли  участь у третьому етапі відкритого Чемпіонату Хмельницької області з волейболу «Подільська ліга» серед чоловічих команд сезону 2019-2020 рр.

Наші спортсмени змагались з командою Летичів, Стара Синява та командою Голосків, по зіграним партіям отримали такі результати:

Летичів  – ДЮСШ №1 Хмельницький                 0:2

Стара Синява – ДЮСШ №1 Хмельницький         0:2

Голосків – ДЮСШ №1 Хмельницький                2:0

Посівши перше місце , вихованці Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 увійшли у фінальну четвірку,що дає їм змогу боротись за призові місця Чемпіонату Хмельницької області з волейболу «Подільська ліга»

Вітаємо наших спортсменів та тренера викладача з досягнутими результатами та міцно тримаємо за них кулаки!

Також з чудовими результатами повернулись додому вихованки відділення футболу тренерів-викладачів Олександра Осацького та Юлії Маслянко .

28 лютого по 01 березня у м. Кам’янець – Подільському  їхні вихованки приймали участь у другому колі відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Першої ліги.

Спортсменки боролись за перемогу з двома командами м. Кам’янець – Подільський та командою «Легіон» м. Луцьк, здобувши 2 перемоги вихованки ДЮСШ №1 увійшли у фінальну вісімку команд України!

Вітаємо тренера-викладача та спортсменок бажаємо здобути перемогу у подальшій боротьбі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.