Досягнення спортсменів ДЮСШ №1!

Минулого тижня вихованці ДЮСШ №1 під керівництвом тренера-викладача Михайла ЛАПІДУСА приймали  участь у Відкритому чемпіонаті міста Нетішин і КДЮСШ ППЩ ХАЕС з футзалу серед юнаків 2006 р.н. та молодших.

Участь у змаганнях прийняли 16 команд з різних міст України, але найкращими стали спортсмени Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 і відповідно вибороли 1 місце. Наші вихованці відважно боролись за перемогу і доказали, що наші спортсмени та тренери-викладачі є найкращі.

Велика подяка тренеру-викладачу ЛАПІДУСУ Михайлу Анатолійовичу за його працю, майстерність, терплячість.

Також 15 лютого 2020 року  тренери – викладачі ДЮСШ №1 Богдан ЗОЗУЛЯ, Назар ЗОЗУЛЯ, Мирослав ШУЛЯК та Олександр МІГУНОВ із своїми вихованцями прийняли участь у Всеукраїнському турнірі з регбі серед юнаків в категоріях U-13 та U-15,  присвячений річниці виведення військ з Афганістану. Організатори м. Ірпінь  зробили цей турнір  традиційним, щорічно вони  приймають гостей з різних куточків України. Запрошення отримав  і  тренерський склад відділення регбі Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1

Гостинністю  та смаколиками дивували і наших маленьких вихованців і не дарма адже 2 збірні  команди ДЮСШ №1, достойно зіграли ігри і відповідно були нагороджені призовими місцями.

Збірна команда тренера-викладача Мирослава Шуляка та Олександра МІГУНОВА поборола усіх суперників та заслужено посіла 1 місце.

Також участь у змаганнях приймали  збірна команда спортсменів тренерів-викладачів Назара ЗОЗУЛІ та Богдана ЗОЗУЛІ,  але суперник на невелику кількість очок був сильнішим,  і наші вихованці посіли 3 місце.

Ми можемо гордитись такими вихованцями, адже вони ще зовсім юні, але у цьому ігровому виді спорту  вони доказали, що ростуть справжніми сильними мужчинами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.