До Дня захисників України, Дня козацтва

Управління молоді та спорту спільно  з «Молодіжним центром» вихідними  провели фестиваль «Козацький дух».

Розпочався він квестом «Втрачена хоругва» 12 жовтня, де найактивнішими учасниками стала команда СЗОШ №21, яка  пройшла шляхом визначних постатей та подій міста, що дотичні до становлення незалежної України та знайшли у міській раді схований прапор.

Вулицю Проскурівського 14 жовтня прикрасив мистецький проєкт «Нам не 30» від «Молодіжного центру» та проєкт «Воїн»,  які у фото розказують історію України та її воінів. Поряд з ним проходим міні чемпіонат із розбирання-збирання автомата Калашнікова.

Переможцем  та володарем кубка став Олександр Лозінський. Поруч  представники ПЛАСТ Хмельницький  долучились до проведення тематичних майстерок з виготовлення шоперів та брелків-шапочок. Також проводився благодійний майстер –класу з розпису еко-торбинок. Кошти зібрані під час майстер-класу будуть передані родині загиблого командира гірсько-штурмової роти 10 ОГШБр  Миколи Мужичука з  позивним «Кіт».

Тихий, мирний вечір, завдяки нашим захисникам, продовжився літературною вечіркою у «Мистецькому дворику». Свої поетичні твори декламували юні літераторки:
Анастасія Кобильник, Жанна Ільїнська, Ірина Марченкл, Дарія Яковлева та Людмила Поліщук.

Завершився вечір акустичною музикою від хмельницьких гуртів П’25, BALAN CREW  та Катана.

Дякуємо за постійну співпрацю Департамент освіти та науки і управління культури та туризму Хмельницької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.