Екологія і місто – 7 зустріч в рамках Урбан руху У міста є я

🌱“Екологія і місто” – назва сьомої зустрічі в рамках проекту від Урбан рух “У міста є Я”, який наш Спортивно-культурний центр “Плоскирів” реалізовує в м. Хмельницькому.

😉Разом з учасниками проекту – а це 20 учасників різного віку та з різних куточків нашого міста, ми говорили про причини забруднення навколишнього середовища та розглядали шляхи їх вирішення, говорили про екологію, дізнавались, скільки пар джинсів у кожного з наших учасників, а також майстрували “Готель для комах”, як приклад успішного розвитку біорізноманіття. Учасники зустрічі активно включались у всі процеси: як творчі, так і в обговорення, ділились своїми думками.

👌Приємним бонусом для учасників став черговий набір стікерпаків, які вони отримали в подарунок.

☝️Нагадуємо, що Урбан рух «У міста є я» створений за підтримки міжнародного Фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який фінансує інноваційні, високоефективні програми, що здійснюють реформи та змінюють на краще життя людей в Україні та Молдові. Ідея Урбан руху зародилася на базі однойменної книжки «У міста є я» авторки Ірини Озимок, яка стала інтерактивною книгою-ілюстрацією про те, як функціонує місто та роль людини в ньому. Проект успішно реалізовується у 18 громадах України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.